

Cheshire and Warrington Local Enterprise Partnership Board Meeting

Wednesday 17th November 2021 4.30pm-6.30pm MS Teams Meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Or call in (audio only)

<u>+44 161 250 8784,,806100395#</u> United Kingdom, Manchester

Phone Conference ID: 806 100 395#

AGENDA

| | Agenda Item | Lead | Timings | |
|---|---|---|---------------------|--|
| PART A - Open Meeting - Items during the consideration of which the meeting is expected to be open to members of the public (including the press) | | | | |
| 1 | Apologies, Welcome and introductions | Clare Hayward, Chair | 4.30pm | |
| 2 | Conflicts of interest | | | |
| 3 | Public presentation | Clare Hayward, Chair | (5 mins) | |
| 4 | Minutes of the Board meeting held on 15 th September 2021, agreed actions and matters | Clare Hayward, Chair | 4.35pm | |
| | arising. | | (5 mins) | |
| 5 | Board Sub-Committee Reports Focus on: | Sub-Board Chairs | 4.40pm | |
| | Local Transport Board | Annette McDonald | | |
| | Updates as required: Strategy Performance Board Growth Corridors Science and EZ Board Employers Skills and Education Board Business Growth Board Digital Connectivity Board Marketing and Communications Board Performance & Investment Committee Finance & Audit Committee | Chairs to provide an update on progress towards sub-board pyramids and priorities | (30 mins) | |
| 6 | COP26 Review – Verbal Discussion | Clare Hayward, Louise Gittins | 5.10pm (20 mins) | |
| 7 | Spending Review – Implications and Opportunities. | Joe Manning / Melissa Crellin | 5.30pm (15 mins) | |
| 8 | Chief Executive's Report | Joe Manning | 5.45pm (15 mins) | |
| 9 | Discussion Forum - Review and Future Topics Reflections and Actions from Skills discussion | Kath MacKay | 6.00pm (20 mins) | |
| | Agreement on next topic (proposal Levelling Up) and location. | Clare Hayward | | |



| 10 | AOB | All | 6.20pm (10 mins) | | | |
|---|---|-----|---------------------|--|--|--|
| PART B - Closed Meeting - Items during the consideration of which the meeting is expected to be | | | | | | |
| | closed to members of the public (including the press) | | | | | |
| 10 | Date and time of next meetings: | | | | | |
| | Board Discussion Forum: | | | | | |
| | 15 th December 2021, 4.30pm-6.30pm | | | | | |
| | Board Meeting: | | | | | |
| | 19 th January 2022, 4:30pm– 6:30pm (TBC) | | | | | |
| | | | | | | |